Proces Prototyping 0.3 

Ik stuurde mijn broer filmpjes waarop ik met de lichtgevende stokken overstak, om hem te laten zien wat ik aan het doen was. Mijn idee was een vernieuwde witte stok Open Source ontwikkelen, het idee en de documenten op het web zetten, linken aan de Waag, en dan kon iedereen die het wilde ermee aan de slag.

Hij reageerde enthousiast. Hij had een domeinnaam aangemaakt, was begonnen met een website, en hij begon meteen een projectplan en business canvas te maken, geen idee dat dat bestond… Toen vroeg hij mij of ik betrokken wilde blijven bij productie, verkoop en logistiek? Dat leek mij echt onhandig, dus ik vroeg hem of hij dat wilde doen.

Hij werd de projectmanager. 

Hij stuurde linkjes over start-ups, een voor mij onbekend universum. Later stuurde hij boeken. 

Mijn broer was ondertussen ook gaan experimenteren. Hij is technisch. Hij had prototypes gemaakt met super clear slagvast acryl, een met wit/grijs reflecterende tape met rode reflecterende punt, en een met super reflecterende opaak tape. 

Ik heb de super reflective op de weg getest, de zichtbaarheid was perfect. De Blindenstok was te zwaar en te flexibel. Terug naar de tekentafel!